„ЛЪЖЛА“ Е ВТОРОТО ЗАГЛАВИЕ В ТЕЛЕВИЗИОННИЯ ТЕАТЪР

Комедията от М. Енекен и М. Майо „Лъжла“ е вторият спектакъл, който Драматичен театър – Монтана съвместно с ТВ „Римекс“ и ТВ „Монт 7“ ще излъчат рамките на инициативата на телевизионния театър, посветен на 55-годишнината на ДТ-Монтана.
Режисьор на „Лъжла“ е Юри Статков, в пиесата участват: Ивайло Симеонов, Тони Христова, Асен Таков, Радостина Ганева, Елеонора Петрова, Ирина Димитрова и Петър Митев.
Всяка седмица по ТВ „Римекс“ постановките ще имат своята ТВ премиера в събота от 20,00 часа, а по ТВ „Монт 7“ премиерите ще са в понеделник от 21,00 часа. И двете телевизии са предвидили в програмите си и повторения на монтанските спектакли.
„Лъжла“ ще се излъчи на 13 януари по „Римекс“ от 20,00 часа и на 15 янеари от 21,00 часа по „Монт 7“. И двете телевизии са в предвидили в програмата си повторения на спектаклите. Поредицата ще продължи до края на месец март.
До края на месец януари зрителите ще могат да очакват още заглавията: „Суматоха“ и премиерното заглавие от миналата година „На четири уши“.