КОМЕДИЯТА „ЖЕНА МИ СЕ КАЗВА БОРИС“ ИДВА ЗА ВТОРИ ПЪТ В МОНТАНА


Поради големия зрителски интерес хитовият спектакъл „Жена ми се казва Борис“ ще гостува за втори път в рамката на година в Монтана на 24 юни.
Цяла звездна плеяда ще се излее от сцената на Драматичен театър – Монтана в комедията от Рафи Шарт. В ролите зрителите ще видят актьорите Станимир Гъмов, Румен Угрински, Стефан Рядков, Петьо Петков – Шайбата, Диана Любенова, Ернестина Шинова и Жанина Дончева.
А какво става в пиесата?
Представете си, че на един мъж любовницата му му заявява, че ще се срещне с жена му, за да й разкаже за тяхната двугодишна интимна връзка. Случайността изпраща на Жорж (игран от Станимир Гъмов) спасител в лицето на артистичния и изобретателен Борис (в ролята е Румен Угрински). „Спасителят“ обаче забърква такъв вихър от недоразумения, че една провинциална брачна двойка панически бяга от Париж, за да е далеч от столичните безумия. Една жена губи мъжа си, друга – любовника си, един мъж е хем рогоносец, хем щастлив съпруг. Друг пък вече не е наясно със своята сексуална ориентация.
Комедията „Жена ми се казва Борис“ е продукция на Театрална формация „Мелпомена“ и Пазарджишкия драматичен театър. Режисьор на постановката е Владлен Александров.
„Жена ми се казва Борис“ ще се играе в Монтана на 24 юни от 19,30 часа в Голяма зала на Драматичен театър – Монтана.