ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР – МОНТАНА ЩЕ ИЗЛЪЧВА ВСЯКА СЕДМИЦА ПО ЕДИН СВОЙ СПЕКТАКЪЛ


Дори и във времето на извънредно положение, Драматичен театър – Монтана ще продължи да „вдига завеса“ за своите зрители.
Всяка седмица чрез интернет и ТВ „Монт 7“ ще бъде излъчван по един спектакъл от репертоара на театъра. Това не е прецедент за монтанския театър – през 2018 година в продължение на три месеца всяка седмица бяха излъчвани представления на театъра по кабелните телевизии в Монтана и Враца. Публикуваните спектакли през миналата седмица са гледани от почти 700 души.
Тази седмица – в петък, 03 април, в сайта „Монтана24“ и в програмата на „Монт 7“ от 21 часа ще бъде излъчена комедията „Марихуаната на мама е най-добра“.
Автор на известната комедия е италианският драматург Дарио Фо. Режисьор на спектакъла е Юри Статков, а художник – Тодор Деков. Участват актьорите Ирина Димитрова, Любомир Бояджиев, Асен Таков, Александър Христозов, Тихомир Иванов и Ивайло Симеонов.
„Марихуаната на мама е най-добра“ е ситуационно-битова комедия за разминаването на нашите желания и възможности, за това – знаем ли как най-добре да отглеждаме своите деца, и вършим ли най-доброто, когато мислим, че го правим.
Представлението ще бъде повторено и в понеделник от 21 часа в програмата на ТВ „Монт 7“.
Всички следващи спектакли ще бъдат публикувани и излъчвани в понеделниците.
Можете да гледате отново "Мистерията "Дон Жуан" тук: https://www.youtube.com/watch?v=Oq7XphK3SME&feature=emb_logo