С ДВЕ ПРЕМИЕРИ СЕ ОТКРИВА 60 ЮБИЛЕЕН ТЕАТРАЛЕН СЕЗОН В МОНТАНА

 Драматичен театър – Монтана ще открие своя 60-ти юбилеен сезон с две премиерни заглавия, детският спектакъл „Чудният свят на Ани“ и комедията „Любовни лихви“.

На 14 септември от 18,00 часа малките зрители на театъра ще се срещнат с героите от пиесата, чийто автор и режисьор е Ирина Димитрова, „Чудният свят на Ани“. В него участват актьорите Ина Колева, Асен Таков и Димитрина Проданова. По забавен начин, с много песни и танци, малчуганите ще се запознаят с хитрушата Ани, който най-не обича да става рано за детска градина. Премиерата ще е на 14 септември, а предпремиерата – на 13 септември от 18,00 часа в Зала „Клуб на актьора“.

На 16 септември ще е голямата премиера на комедията от Анатолий Крим „Любовни лихви“. Режисьор на постановката е Минчо Събев, художник – Тодор Деков, а в ролите участват: Тихомир Иванов, Ивайло Симеонов, Мила Топалова, Микаела Берчева, Милен Минков и детето Мадлен.

„Любовни лихви“ е съвременна пиеса, която разкрива недостатъците и фалшивото лице на хората. Един прекупвач на откраднати мобилни телефони по съвсем случаен повод открива своята бивша любима, която го е напуснала преди време за да живее с настоящия си богат съпруг, но докъде ще доведе разплитането на този възел и кой ще се смее на финала, това е въпрос чиито отговор ще разберете, ако посетите премиерата на „Любовни лихви“. Тя ще бъде на 16 септември от 19,00 часа в Голяма зала на Драматичен театъра – Монтана, а предпремиерата ще е предната вечер от 18,00 часа.

При посещение на спектаклите в театъра се спазват всички мерки за безопасност.