„ВЕЧЕРЯ ЗА ГЛУПАЦИ“ Е НАЙ-НОВАТА ПРЕМИЕРА НА ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР - МОНТАНА


 С комедията от Франсис Вебер „Вечеря за глупаци“ Драматичен театър – Монтана ще отбележи своя 60 годишен юбилей. Премиерата ще състои на 20 октомври.

Режисьор на спектакъла е Милослав Милославов, познат на публиката в града с постановките „Чудомирщини“ и „Анна Бижуто“, а в ролите зрителите ще могат да видят актьорите Тихомир Иванов, Мила Топалова, Стефан Милков, Иван Борисов, Димитрина Проданова и Васил Кацарски.

С това представление своя дебют на професионална сцена ще направят младите попълнения в трупата Иван Борисов и Васил Кацарски. Двама от актьорите в спектакъла, Тихомир Иванов и Стефан Милков, преди броени дни се завърнаха с награда за най-добра мъжка роля от Европейския фестивал на пътуващия театър.

 „Една вечер. Един глупак. Една история за лицемерието. За нуждата да се почувстваш повече от другия. За капаните, които сами си поставяме. И един голям въпрос: Кой е глупакът?“

 Премиерата на „Вечеря за глупаци“ ще се играе на 20 октомври от 19,00 часа в Голяма зала на Драматичен театър – Монтана, а предпремиерата ще е на 19 октомври от 18,00 часа.