„ЗАСТРЕЛЯЙ ИДИОТИТЕ!“ В МОНТАНА

 

Комедията „Застреляй идиотите!“ ще гостува на 31 октомври в Монтана. Нейн автор е Емил Йотовски, а режисьор е Рада Абрашева. В ролите публиката ще види Елен Колева и звездите на Сатиричния театър - Ивайло Калоянчев, Веселин Цанев и Русалина Майноловска.

Абсурдно , забавно смешно.

Може ли една служителка в Бюрото по труда да бъде полезна? Тя има тъпа работа, тъп шеф и тъп живот. Но най лошото е, че има добро сърце. Нейни клиенти са един уволнен работник, който е готов на всичко за пари. Една кифла, която търси смисъла на живота и един пенсионер, ветеран от войната. Коя война и той не знае.

"Застреляй идиотите!" е комедия на абсурда, в която нищо не е на мястото си, но всичко седи толкова подредено, че всъщност по истинско не може и да бъде. Действието ескалира. Ситуациите се натрупват и не дават време за почивка. Нито да се осмислят... но кой би си губил времето в мислене. Важното е нещата да се случват.

Смехът и изненадите започват от първата минута и продължават след като се приберете в къщи.

Спектакълът „Застреляй идиотите!“ ще се играе на 31 октомври от 19,00 часа в Голяма зала на Драматичен театър – Монтана.